АНАЛИЗА НА ЗАКОНСКАТА РЕГУЛАТИВА ЗА МЛАДИ

               Prepared, Proactive and Alerted Youth Project Closing Conference 28.11.2023 Ederra Rooftop, Skopje 10:30 – 11:00 Registration of participants 11:00 – 11.10 Welcome and opening address Presentation of the PPAY project, Ms. Anisija Ugrinovska, president of ODASS 11:10 – 11:20 Ms. Adriana Dutu, Lead Expert, EU Civil Resilience Mechanism 11:20 – 11:30 Marija […]

ОДАСС

ОДАС

ОДАС реагира на донесеното решение за справување со прекинот на наставата поради дојавите за бомби.

Започнуваме уште една соработка!

Денес, нашиот Заменик директор Aleksandar Karatosho потпиша меморандум со Петар Мицкоски, генерален секретар на ОДАС – Организација за дијалог и афирмација на средношколците.