Започнуваме уште една соработка!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Денес, нашиот Заменик директор Aleksandar Karatosho потпиша меморандум со Петар Мицкоски, генерален секретар на ОДАС – Организација за дијалог и афирмација на средношколците.
Во наредниот период ќе следуваат активности и програми со кои ќе работиме на унапредување на статусот на младите луѓе во средните училишта и универзитетите.

Оставете коментар :

ОДАСС

Подобрување на општествениот живот преку организирани акции и настани наменети за младите

Слични објави

Следете не: