Нашите заложби за менталното здравје на младите продолжуваат!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Овој пат во Собранието на Република Македонија 🇲🇰, зборувавме со пратениците и другите младински чинители за потребите на младите околу менталното здравје и дали (и колку) тие се земаат предвид во креирањето на младинските политики.
Овде не застануваме, напротив, заедно со вашата поддршка сме неколку чекори напред во подобрувањето на политиките за млади и зголемувањето на нивното учество во институциите како активни носители на одлуки за себе и својата заедница.

Оставете коментар :

ОДАСС

Подобрување на општествениот живот преку организирани акции и настани наменети за младите

Слични објави

Следете не: