ОДАСС – Организација за дијалог и афирмација на средношколците и студентите

Facebook
Twitter
LinkedIn
ОДАСС од денес е официјално членка на НМСМ Националниот младински совет на Македонија. Создавањето на нови мрежи од млади луѓе, комуникацијата со младите и приближувањето на младинските проблеми до носителите на одлуки продолжуваме да ги реализираме преку членувањето во младинските мрежи во и вон земјата.
Се радуваме на новата можност за соработка и предвидуваме голем број на реализирани младински проекти и иницијативи во блиска иднина.

Оставете коментар :

ОДАСС

Подобрување на општествениот живот преку организирани акции и настани наменети за младите

Слични објави

Следете не: