ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ПРАВИЛНИКОТ НА АГЕНЦИЈАТА ЗА МЛАДИ И СПОРТ ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ ПОСТАОКА И УТВРДУВАЊЕ КРИТЕРИУМИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ СРЕДСТВА ЗА ПОДРШКА НА ПРОЕКТИ ОД БЛАСТА НА МЛАДИТЕ

Facebook
Twitter
LinkedIn

бр. 01-2683/1 од 06.11.2018 година, донесен на 05.11.2019 година.

 

Оставете коментар :

ОДАСС

Подобрување на општествениот живот преку организирани акции и настани наменети за младите

Слични објави

Следете не: