ПРАВИЛНИК ЗА ОПРЕДЕЛУВАЊЕ ПОСТАПКА И УТВРДУВАЊЕ КРИТЕРИУМИ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ НАГРАДИ НА МЛАДИ ТАЛЕНТИРАНИ ЛИЦА ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Facebook
Twitter
LinkedIn

донесен од АМС бр. 01-1612/1 од 03.08.2018 година

Оставете коментар :

ОДАСС

Подобрување на општествениот живот преку организирани акции и настани наменети за младите

Слични објави

Следете не: