ПРАВИЛНИК ЗА СТАНДАРДИ ЗА КВАЛИТЕТ ЗА МЛАДИНСКИ ЦЕНТРИ

Facebook
Twitter
LinkedIn

донесен од АМС на 07.04.2021 г.

Оставете коментар :

ОДАСС

Подобрување на општествениот живот преку организирани акции и настани наменети за младите

Слични објави

Следете не: